Uppsalas varmaste folkfest!

Den stora kulturfestivalen innefattar ett dundrande karnevalståg och en 2-dagars festival fylld av kulturupplevelser. Evenemanget har under sina 8 år blivit ett av Uppsalas största evenemang och en uppskattad tradition i stadens kulturliv. Välkomna att besöka Uppsalas egna folkfest fylld av kärlek, glädje och gemenskap!

 

KARNEVALSTÅG / KONSERTER / DANS / TEATER / MATKULTUR / HANTVERK / KONST / BARNOMRÅDE / ENGAGEMANGSTORG / SPELMANSTÄMMA / WORKSHOPS

 

ARTISTER OCH PROGRAM SLÄPPS I MARS

Under karnevalen uppträder några av Sveriges främsta artister och massor av fantastiska lokala artister. 3 scener fylls av konserter och scenkonst och hela parken bubblar av kultur i alla dess former. Njut av det rika programmet och ta chansen att upptäcka nytt!

 

Datum: 20-21 maj 2017

Plats: Engelska parken i Uppsala

Fritt inträde!

 

Instagram: kulturernaskarneval

Facebook: www.facebook.com/KulturernasKarneval