Nu söker vi volontärer!

Varje år hjälper över 100 volontärer till att skapa Kulturernas Karneval under evenemangsdagarna. Nu har vi öppnat anmälan och letar efter fler glada energiknippen som vill skapa Kulturernas Karneval 2017!

– Det är en otroligt härlig upplevelse. Man träffar så mycket fina människor och känner verkligen att man ingår i en gemenskap där alla jobbar mot ett och samma mål: Att skapa den bästa och häftigaste Kulturernas Karneval någonsin. Jag började själv som volontär för karnevalen innan jag började arbeta som projektsamordnare och minns tillbaka att insatsen under evenemangsdagarna var något alldeles speciellt. Jag fick en sådan stark känsla av att vara med och skapa och bygga upp ett event som ger tillbaka något till Uppsalas befolkning och bidrar till att kulturlivet tar plats i det offentliga rummet, säger projektsamordnare Julia Pripp.

Vill du vara med och skapa Uppsalas varmaste folkfest? Gillar du att bidra med ditt engagemang och träffa nya människor? Vill du få nya kulturupplevelser och samtidigt göra en betydelsefull insats?

Det finns många olika typer av uppdrag; artistvärd, miljöarbete, dekoration, tältbygge, servering, barnaktiviteter m.m. Vi hoppas att du hittar något som passar just dig. Läs mer och anmäl dig här.