Klubb CooCoo

Klubb CooCoo

Klubb CooCoo

 

Studieförbundet Bilda presenterar Klubb CooCoo på Kulturernas Karneval! Vi brinner för en jämställd musikscen. Årets line-up är perfekt att softa i gräset till.

 

12.00 Parea

En sextett som spelar grekisk musik. Rebetiko, folkmusik och modernare musik. Från 1930-talet till idag. Tre röster som ackompanjeras av bouzouki, oud, gitarr, bas och slagverk. På scen ser vi Lina Antara, Mihalis Hinderidis, Panos Karathanasis, Tony Klein och Vassilis Varelas.

__

 

12.25 Emil & Sofia

Syskonparet Emil & Sofia Rohdin kommer från skogarna utanför Alunda. De vill med sin egenskrivna musik sprida kärlek och glädje till så många som möjligt i alla åldrar. I deras repertoar finns allt från svängiga rytmer, till vackra kärleksförklaringar.

__

 

12.50 Luthagen II

Luthagen II sjunger och spelar egna och andras sånger och låtar om livet. Duon rör sig kring svensk visa, folkmusik, blues och jazz och består av Malin Forsvall på sång och tvärflöjt och Aldo Donatello på sång, gitarr och kontrabas.

https://www.facebook.com/pg/Luthagen-II-257827444290324/

__

13.15 Josefin Adman

Med sin gitarr och röst framför Josefin Adman sina trolska sånger. Hon har sista tiden uppträtt på flera scener i Uppsala och vann nyligen P4 Upplands pris i musiktävlingen Imagine.

https://www.youtube.com/channel/UChCOYQDKMyCOIYCSdGz4FjA

__

 

13.40 Dragon Dolls

Dragon Dolls folk/pop/amerikana för tankarna till somriga roadtrips, dimmiga brittiska hedar och historier berättade över öppna eldar. Duon består av Linda Brandemark och Ellinor Skagegård. Sedan starten 2011 har de hunnit med två EP-släpp, en fullängdsplatta, flera Tysklandsturnéer och mängder av spelningar runt om i Sverige.

https://www.facebook.com/dragondolls/